Onzichtbaar, pijnloos, ervaren specialisten

CosmedicPlus+

Cobbenhagenstraat 26, 2288 ET Rijswijk

Uw weg naar een voller kapsel!

Iedereen verliest haren, maar niet bij iedereen groeien er evenveel terug als dat er verloren zijn gegaan. Haaruitval of een wijkende haargrens kan voorkomen bij het ouder worden, bij bepaalde aandoeningen of door het gebruik van medicijnen. Veel mensen ervaren ongewenst haarverlies als erg vervelend. Bent u een van hen? Dan is een FUE haartransplantatie wellicht het overwegen waard!
fue-haartransplantatie-procedure

Wat is een FUE haartransplantatie?

FUE staat voor Follicular Unit Extraction. Bij de FUE haartransplantatie worden groepjes haarwortels, die grafts genoemd worden, van het donorgebied naar het doelgebied getransplanteerd. Het doelgebied kan zijn boven op het hoofd, bij de haarlijn of bij de inhammen. Het donorgebied, het gedeelte waar de te transplanteren haren weggehaald worden, wordt helemaal geschoren. Dit is om de grafts te beschermen, daar deze onderhuids niet zichtbaar zijn. De grafts, bestaande uit groepjes van een tot vier haren, worden één voor één getransplanteerd. Een FUE haartransplantatie behandeling duurt ongeveer 8 uur, waarin +/- 1800 grafts worden getransplanteerd. Wanneer er meer transplantaten nodig zijn, duurt de ingreep langer of wordt deze over meerdere dagen verdeeld.

Vrijblijvend adviesgesprek

Voor u bij CosmedicPlus start met een behandeltraject, nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek over een FUE haartransplantatie. Tijdens dit gesprek bespreekt u met onze specialisten uw persoonlijke situatie. Daarna geven zij u uitgebreide informatie over de FUE haartransplantatie, de verschillende technieken en de behandeling. Tevens wordt gekeken, of de donorharen van goede kwaliteit zijn, wat een vereiste is voor het starten van een behandeling.

Verschil FUT methode: geen littekens

Naast de FUE haartransplantatie methode bestaat ook de FUT methode. FUT staat voor Follicular Unit Transplantation. Bij de FUE methode worden er losse haartjes uit een breder donorgebied weggenomen, terwijl bij de FUT techniek hele reepjes haar uit een betrekkelijk klein gebied worden weggehaald. Het weghalen van de reepjes haar laat littekens na. Dit in tegenstelling tot bij de FUE techniek: de gaatjes die bij deze methode gemaakt worden om de grafts los te maken, punches genaamd, zijn slechts 0,5 tot 0.8 mm breed. Hierdoor helen ze snel, waardoor er na een FUE haartransplantatie geen litteken te zien is.

De behandeling

Op de dag van de FUE haartransplantatie krijgt u een plaatselijke verdoving in het donorgebied, aan de achterkant en de zijkanten van uw hoofd. Op deze plaatsen bevinden zich de haren die niet of nauwelijks uitvallen en daarom zijn dit de meest geschikte gebieden om donorharen weg te halen. Vervolgens worden de grafts met een holle naald uit het donorgebied gehaald. In het doelgebied worden door middel van een naald hele kleine huidkanaaltjes gemaakt. In deze kanaaltjes, met een doorsnede van 0,4 tot 1,2 mm, worden daarna de grafts geplaatst. Onze ervaren artsen zien erop toe, dat de donorharen in de natuurlijke haargroeirichting worden geplaatst en dat de overgangen met het bestaande haar zo natuurlijk mogelijk zijn. Binnen enkele dagen groeit het getransplanteerde haar vanzelf vast. De structuur van de haren en de genetische eigenschappen veranderen niet tijdens het transplanteren. Het natuurlijk ogende resultaat zal dan ook niet herkend worden als haartransplantatie.
fue haartransplantatie procedure

Nazorg

Na een FUE haartransplantatie is nazorg van belang voor een goed herstel. Deze nazorg bieden wij u na de behandeling, dit om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. Tijdens de controles geven we huidkanaaltjesnazorg en bekijken we de voortgang. Na ongeveer een jaar volgt de laatste controle, waarna we het traject afronden. U krijgt van ons de garantie, dat de getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren zullen blijven produceren.

Gratis persoonlijk advies

Ongewenst haarverlies kan veel impact hebben, op uw uiterlijk, uw zelfvertrouwen, uw manier van leven. CosmedicPlus biedt haartransplantatie behandelingen in Nederland aan. De betaalbare transplantaties, € 3999,– tot 3000 grafts, worden uitgevoerd door Nederlandse artsen die aan alle, door de Nederlandse overheid vastgelegde, criteria voldoen. Kijk hier voor een totaaloverzicht van FUE haartransplantatie kosten. Wil u graag persoonlijk advies? Vraag dan nu een gratis consult aan en zet de eerste stap naar een voller kapsel. Onze specialisten zijn u graag van dienst met duidelijk advies en goede begeleiding.