Onzichtbaar, pijnloos, ervaren specialisten

CosmedicPlus+

Cobbenhagenstraat 26, 2288 ET Rijswijk

Haarkliniek CosmedicPlus+ behandelt op succesvolle wijze mannen en vrouwen die met kaalheid of dunner haar te maken krijgen. In sommige gevallen kan het proces waarbij de haren uitvallen nog worden voorkomen of worden vertraagd. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik van de juiste haar vitaminen of een prp-behandeling.

Ons getalenteerde team van artsen en huidtherapeuten informeert u graag verder over de verschillende mogelijkheden om weer met een volle bos haar door het leven te gaan.

Vitamine tegen haaruitval

Heeft u haaruitval of last van dunner wordend haar? Dan kunt u bij onze haarkliniek terecht voor de juiste haaruitval vitamine om uw haargroei te stimuleren. Dikker en gezonder haar zal het uiteindelijke resultaat zijn. Daarnaast voorkomt u met het gebruik van de juiste haar vitaminen dat u nog meer haar zult verliezen. Bezoek onze webshop.

FUE-haartransplantatie

Onze haartransplantatie artsen en huidspecialisten zijn gespecialiseerd op het gebied van FUE-haartransplantatie. In de Nederlandse taal adviseren onze huidspecialisten u vrijblijvend over hoe een mogelijke FUE-haartransplantatie er bij u uit zal zien, en welk resultaat u kunt verwachten.

Goede en heldere communicatie staat in de CosmedicPlus+ haarkliniek centraal. Alleen door helder te communiceren kunnen onze specialisten uw wensen in kaart brengen, deze met u bespreken, en een stappenplan maken om het gewenste resultaat te behalen. Na een positief consult is resultaat gegarandeerd.

100% resultaatgarantie

Haarkliniek CosmedicPlus+ behandeld patiënten vanuit een moderne prive kliniek in Hoofddorp. Door de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld door onze haartransplantatie artsen, is onze haarkliniek in staat u een resultaatgarantie aan te bieden. Uiteraard is het resultaat na een FUE-haartransplantatie bij iedereen verschillend. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan om een vrijblijvend consult.

Haarkliniek Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag

Patiënten die kiezen voor een haartransplantatie bij CosmedicPlus, genieten van een kosteloze en vrijblijvende chauffeursdienst. In de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag wordt u kosteloos opgehaald en gereden naar onze haarkliniek in Hoofddorp. Na afloop van uw haartransplantatie wordt u veilig en wel, thuis afgezet.