Onzichtbaar, pijnloos, ervaren specialisten

CosmedicPlus+

Cobbenhagenstraat 26, 2288 ET Rijswijk

Heeft u last van ongewenst haaruitval en overweegt u een haartransplantatie te laten uitvoeren? Dan zijn de kosten van de haartransplantatie uiteraard mede bepalend bij het maken van uw keuze voor een bepaalde kliniek of behandeling. Bij CosmedicPlus+ zijn we transparant over onze behandelwijzen en prijzen. Voor haartransplantaties in Nederland hebben wij geen acties, maar hanteren wij vaste lage prijzen. Kosten voor een FUE-haartransplantatie tot 3000 grafts liggen bij CosmedicPlus+ op €3999,-. Dit is een all-in prijs voor mannen en vrouwen. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Opbouw haartransplantatie prijzen

De kosten van haarimplantaten verschillen van kliniek tot kliniek. De prijzen in Nederland liggen gemiddeld hoger dan in landen zoals Polen en Turkije. Dit heeft een aantal redenen: zo is de huisvesting in die landen goedkoper en ontvangen de artsen en het verplegend personeel een lager salaris. Daarentegen kunt u, wanneer u voor een behandeling in het buitenland zou kiezen, last ondervinden van de taalbarrière. De kwaliteit van de ingreep laat helaas ook vaak te wensen over als deze wordt vergeleken met de kwaliteit van ingrepen in Nederland. Dit heeft mede te maken met normen die worden gesteld aan de vooropleiding van de arts en de hygiëne criteria.

Een volledige haartransplantatie. Kosten? €3999,- all-in.

CosmedicPlus+ behandelt patiënten vanuit een moderne privékliniek in Hoofddorp, waar uitsluitend artsen met jarenlange ervaring werken. Bij ons betaalt u een zelfde lage prijs als in Polen of Turkije, terwijl onze behandeling gegarandeerd voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen die gesteld zijn door de Nederlandse overheid.

Daarnaast wordt bij veel haarklinieken een prijs per graft berekend. Bij CosmedicPlus+ is dit overbodig, u bent namelijk gegarandeerd van een all-in prijs. Zo zijn de kosten voor haarimplantaten voor onze veelgevraagde FUE haartransplantatie slechts €3999,- voor maximaal 3000 grafts.

U weet dus op voorhand wat de kosten zijn en onze artsen kunnen werken aan een optimaal resultaat, zonder daarbij rekening te hoeven houden met een maximaal te gebruiken aantal grafts.

Onze all-in prijs voor haarimplantaten omvat tevens de daghuur van de operatiekamer, de plaatselijke verdoving, een PRP-behandeling en complete nazorg. Deze nazorg omvat controles en producten zoals shampoo en antibiotica. Na afloop van de transplantatie wordt u indien gewenst door een privéchauffeur naar huis gereden!

Kosten haartransplantatie bij inhammen

De behandelwijze en de kosten daarvan zijn natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Om hier een goed beeld van te krijgen, kunt u geheel vrijblijvend een gratis consult aanvragen. Tijdens dit consult bekijkt een arts, of het donorgebied sterk genoeg is. Uit dit gebied worden namelijk de haren die getransplanteerd gaan worden geoogst. Tevens wordt een schets gemaakt van de natuurlijke haargrens en ontvangt u veel aanvullende informatie over de behandeling. De arts beslist uiteindelijk of u geschikt bent om een haartransplantatie te ondergaan. Wanneer u kiest voor een transplantatie bij alleen de inhammen, zullen de kosten voor de transplantatie lager uitvallen. Dit komt, omdat bij deze behandeling minder grafts benodigd zijn.

Vraag om een vrijblijvend en gratis consult

Ongewenst haarverlies kan veel impact hebben op uw leven. Begin daarom nu uw weg naar een voller kapsel en meer zelfvertrouwen! Vraag hier een gratis consult aan en bekijk samen met onze specialisten uw persoonlijke mogelijkheden. Met een CosmedicPlus+ haartransplantatie bent u altijd verzekerd van een natuurlijk uitziend resultaat.