Onzichtbaar, pijnloos, ervaren specialisten

CosmedicPlus+

Cobbenhagenstraat 26, 2288 ET Rijswijk

Haartransplantatie Leiden. Het is tegenwoordig een veel besproken onderwerp, dit waar veel mannen en vrouwen last hebben van vroegtijdige kaalheid, inhammen of dunner wordend haar. Een weelderige haardos staat immers al eeuwenlang voor jeugd en vitaliteit.

Overweegt u een haartransplantatie in Leiden?

Dan is CosmedicPlus+ de aangewezen kliniek voor een succesvolle haartransplantatie in Leiden. Onze artsen zijn deskundig, werken resultaatgericht en hebben zich onder andere gespecialiseerd in de Haarstamcel transplantatie, de FUT- haartransplantatie en de welbekende FUE-haartransplantatie methode.

Haartransplantatie kosten

Een haartransplantatie in Leiden hoeft niet veel te kosten. Afhankelijk van wat uw donorgebied toelaat, verplaatsen onze artsen tussen de 1000 en 3000 grafts voor een all-in prijs van € 3999,-. Dit is inclusief een prp-behandeling, nazorg producten en extra haar vitamine die dienen voor een optimaal resultaat van uw haartransplantatie.

Lees meer over haartransplantatie kosten of vraag vrijblijvend om een gratis consult.

haartransplantatie

Haartransplantatie Leiden: Oorzaken van haaruitval

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. De belangrijkste hiervan zijn:

  • Erfelijke factoren
  • Een verstoord immuunsysteem
  • Haarverlies als gevolg van stress
  • Een tekort aan voedingsstoffen
  • Bijwerking van medicijngebruik

Haartransplantatie Leiden, permanent resultaat gegarandeerd

Het implanteren van haar is een zeer deskundige behandeling. Er bestaan twee bekende technieken om haar te implanteren. De eerste is de zogenaamde FUT (Follicular Unit Transplantation) methode, en de andere is de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek. Lees meer over onze FUE-haartransplantatie.

Bij de FUT-methode wordt er een haarstrip aan de achterzijde van het hoofd verwijderd, waarna de haarwortels hieruit worden genomen en op een andere plaats worden geïmplanteerd. De FUE-techniek houdt in dat de haarzakjes rechtstreeks één voor één uit de haarkrans van het achterhoofd worden gehaald met behulp van een 0.8mm micronaald. Hierna implanteert onze arts deze haarzakjes op een kale of dunbehaarde plek. Deze haren zullen na enkele weken uitvallen. Echter doordat het haarzakje actief blijft, zal er op den duur een gezonde haar terug groeien. Het voordeel van deze techniek is dat er geen litteken ontstaat op het achterhoofd zoals wel het geval is bij de FUT-methode.

Overigens is de FUT-methode een haartransplantatie techniek die nog maar weinig wordt toegepast in haartransplantatieklinieken in Leiden.

Haartransplantatie bij erfelijke haaruitval

Als het haarverlies te wijten is aan de erfelijke aandoening die ook wel bekend is als alopecia androgenetica, dan is haartransplantatie Leiden waarschijnlijk een duurzame oplossing.

Deze aandoening wordt veroorzaakt doordat de haarzakjes het hormoon DHT vasthouden, wat de opname van voedingsstoffen blokkeert en dus leidt tot een remming in de haargroei.

De haarzakjes in de haarkrans zijn echter niet gevoelig voor het hormoon DHT. (Vandaar dat het typische patroon op de kruin van mannen met deze aandoening een kaalheid is bij de haarlijn, kruin en inhammen.) Deze intacte haarzakjes uit het donorgebied aan de achterkant van het hoofd beschikken dus nog over het vermogen om haren te laten groeien en kunnen een leven lang meegaan.

Altijd dicht bij huis.

Een haartransplantatie Leiden is een poliklinische behandeling, wat inhoudt dat u ’s avonds gewoon weer naar huis mag. Op aanvraag wordt u kosteloos een prive chauffeur toegewezen welke u na afloop van uw haartransplantatie naar huis brengt zodat u zorgeloos kunt herstellen.

Enkele tips voor na de behandeling haartransplantie Leiden

  • Vermijd intensieve handelingen binnen de eerste twee weken
  • Vermijd direct zonlicht of zonnebanken de eerste twee weken.
  • Vermijd roken, alcohol, drugs of sportsupplementen voor een goed herstel.
  • Draag geen hoofddeksel de eerste week na de behandeling.
  • Let aandachtig op de adviezen van de arts tijdens de nacontrole. U heeft na afloop van uw haartransplantatie in Leiden twee nacontroles. Notuleer waar nodig en stel vragen als u deze heeft.